DA LI JE MOGUĆE – najpoznatija trudnica bez trbuha!

DA LI JE MOGUĆE – najpoznatija trudnica bez trbuha!

U svojoj prvoj  trudnoći Sarah Stage je čula dosta kritika na svoj račun, ali se time i proslavila.Pitate se zašto? to je iz razloga što se ovom modelu do pred sam porod trbuh gotovo i nije vidio (jedva se nazirao). Sarah je opet  trudna, a trbuščiću ni traga. Da li je to genetika ili samo zdrav način života ?
Fitnes model Sarah Stage je dostigla prije  2  godine veliku svjetsku slavu i to zbog svojeg nepostojećeg trudničkog stomaka . Vjerovali li ne čak se i u 9.mjesecu trudnoće stomak  jedva nazirao , a razlog su bile njezine trbušne pločice koje su ga prekrivale .
Danas zbog toga Sarah ima gotovo 2,1 milijuna pratitelja na instagramu i opet postigla isti bum u drugoj trudnoći. Svijet je ponovno u čudu kako je tako nešto moguće  U 5. je mjesecu trudnoće a na njenom  tijelu se ne vidi apsolutno ništa.

Naime 33-godišnjakinja je sportski tip,tako da živi zdrav život i misli da je čudno što ljudi ne vjeruju da je sa njezinim djetetom sve dobro. Dokaz tome je njezin dvogodišnji sin kojemu  ništa ne nedostaje.

(20)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *