Detaljan plan kako napraviti prekrasnu kuću za svoju porodicu!

U ovom članku moći ćete da vidite kako izgleda detaljan plan za izgradnju kuće u kojoj može živjeti porodica sa više članova, Struktura ove kuće je jako jednostavna, tako da neće biti problema oko izgradnje, a za nju vam ne treba ni mnogo zemljišta.

Vašu kuću bi trebala da krasi ova fasada, koja je napravljena od raznog materija koji se kombinuje i daje prekrasan izgled. U njoj se nalazi 4 spavaće sobe, što znači da je pogodna za malo veće porodice.

Osim toga, u sklopu kuće nalazi se i garaža za dva auta.

Ova kuća je podijeljenja na dva dijela: prvi dio predstavlja prizmelje i on je rezervisan za dnevni boravak, dok je drugi dio gornji sprat na kojem se smjeeštene spavaće sobe. Na ovom planu predstavljena je i kuhinja, kao i trpezarija koja dolazi u sklopu dnevnog boravka.

Iz kuhinje možete ući u malu prostoriju koja predstavlja ostavu ili špajz.

Ono što se mnpgima naročito svidjelo jeste izlaz iz dnevnog boravka u dvorište. Također, na prizemlju će biti i jedna prostorija za goste.

Što se tiče kupatila, predviđeno je da budu dva, od kojih jedan na prizemlju, a drugi na spratu. Na spratu jedna spavaća soba ima zasednu terasu, dok ostale dvije imaju zajedničku i to je najbolje da budu dječije sobe.

 

fdsc

 

frdc

 

fvdvd

 

frfcr

 

 

rfrcr

 

rfcrd

 

fdrcdrc

(583)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *