Djevojčica je potkradala vlastite roditelje – kada čujete njen razlog zaplakat ćete od muke

 

Roditelji ne mogu da znaju baš sve što se događa sa njihovom djecom u školi. Tako je jedan roditeljski par  počeo ozbiljno da se brine kada je njihova kćerka u pitanju ,jer je oduvijek bila dobar đak, ali je počela providno i besramno da ih laže. Kako bi shvatili šta se dešava sa njihovom kćerkom, zamolili su njenog učitelja za pomoć.

Učitelj je  razumio njihovu brigu roditelja kada je djevojčica počela i njega da laže. Kada je konačno shvatio šta se događa sa njegovom učenicom, učitelj nije samo obavijestio roditelje,nego je podijelio priču na internetu a sada svi o njoj pričaju.Učitelj 3  razreda, gospodin Daglas, uvijek je znao da će Keti biti odličan đak, ako ne i primjer svim ostalima u razredu. Bio u šoku kada je saznao da ona ima problem sa roditeljima.

Međutim, sve se promijenilo kada su njeni roditelji telefonom nazvali gospodina Daglasa. Tada  su mu objasnili da Keti nema dozvolu da kupuje grickalice u školi, ali njeni računi u školskoj kafeteriji su sve veći. Gospodin Daglas i Ketini roditelji nisu mogli da shvate zašto bi svaki dan pravila tolike račune u školskoj kafeteriji, jer su je svako jutro slali u školu sa domaćom užinom.

(414)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *