Htjeli ste da vam otkrijemo tajnu, i evo o čemu se radi: Sa ovim uljem kosa, obrve i trepavice će vam rasti poprilično brzo!

ferdf

Zadnjih nekoliko godina sve više ljudi daje nevjerovatno veliku svotu novca kako bi im kosa brže rasla, ali i bila gušća. San gotovo svake žene je da ima zdravu , dugu kosu, punu volumena, jer one u velikoj mjeri uljepšavaju.

Sada ćemo vam otkriti kako ricinusovo ulje može da vam pomogne. Ono ne samo da će vam pomoći kod održavanje kose zdravom, nego ga možete primjenjivati i za poboljšanje i gustoću obrva, kao i trepavica.

Fantastičan tretman možete postići upotrebom ricinusovog ulja.

U njemu se nalazi velika količina omega-9 masnih kiselina koje omogućavaju da nam kosa počne brže rasti, ali i da bude zaista zdrava.

Njegova prednost je što u sebi ne sadrži nikakve štetne materije, nego je 100% prirodan! Osim toga, njegova cijena je mnogo prihvatljivija, nego ostalih proizvoda koje možemo da kupimo za njegu kose.

Potrebni sastojci:

  • 5 kašika ricinusovog ulja
  • 5 kašika kokosovog ulja

Priprema:

Pomiješajte ova dava sastojka u staklenoj posudici, ali to obavezno učinite sa plastičnom ili drvenom kašikom. Kada ste to učinili nanesite na cijelu kosu , ali i na korijen i dobro masirajte.

Uradite ovo navečer i ostavite da djeluje cijelu noć. Sutradan kosu operite.

 

(1287)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *