I NAJBOLJI VOZAČI POGRIJEŠE: Da vidimo koliko će vas tačno odovoriti!?

raskrsnica-auto-skola

Postoji mnogo osoba koje smatraju kako su baš oni najbolji vozači i da nikada ne čine nikakav prekršaj, ali često i oni znaju napraviti velike greške, iako ne žele da priznaju.

Upravo zbog takvih ljudi odlučili smo se da napravimo ovaj zadatak u kojem će moći da dokažu svoje znanje. Mnogi od njih neće primjetiti jednu stvar i past će na zadatku.

Kada se trebaju polagati testovi za vožnju, većini je najteži zadatak bio da se riješe zadaci sa raskrsnicama, jer treba odlučiti ko ima prednost, ali pri tome i da pratite koji su postavljeni saobraćajni znakovi, zatim koja auta imaju prednost.

Kada pogledate ovu sliku ona djeluje jako jednostavno, ali morate biti jako oprezni kada budete davali svoj konačan odgovor!

Pogledajte sada fotografiju i napišite nam svoj odgovor u komentar, kako bismo provjerili koliko od vas je zapravo dobrih vozača:

raskrsnica-auto-skola

Podijelite sa svojim prijateljima kako biste provjerili i njihovo znanje! :)

(3432)

loading...

2 thoughts on “I NAJBOLJI VOZAČI POGRIJEŠE: Da vidimo koliko će vas tačno odovoriti!?

  1. Pretpostavka je da je kod crvenog auta znak ”prvenstvo prolaza” i da on prolazi prvi, kod žutog auta je znak ”uključenje ako nema drugih vozila” i on treba da prođe drugi, plavi auto ima znak ”stop” i treba zadnji da prođe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *