ISKRENA LJUBAV: Izgubila je muža prije 7 mjeseci, ali najviše je pogodilo kada je pronašla nešto što je ostavio za nju!

adb6d72c7722119e240c9410a4af8eca

Kada dođe ”Dan zaljubljenih ili Vaelentinovo” može biti jako tužno i stresno ukoliko su prije nekog vremena izgubili svoje voljeno biće. To nam zapravo može biti najtužniji dan , iako bi trebalo da bude drugačije.

Međutim, to uvijek ne izgleda tako strašno ukoliko se osoba prije svoje smrti pobrinula da , voljena osoba se osjeća lijepo tog dana iako on/ona nije više s njim.

Shelly Golay izgubila je muža Jim Golaya koji je nažalost obolio od raka na mozgu. Kada je došlo Valentinovo, Shelly je bila jako tužna i sjećala se šta je do tada njen muž radio za nju. Ali, nije ni slutila šta joj se sprema!

Poslije nekog vremena zazvonio je neko na vratima. Otvorila je i ugledala buket sa deset ruža, a među njima se nalazila  i kartica na kojoj je bilo ispisano:

” Sretno ti Valentinovo, ljubavi. Ostani idalje tako jako i borbena. Zauvijek tvoj, Jim! Volim te, dušo!”

Najprije je pomislila kako su ovo njena djeca uradila kako se ne bi osjećala loše, pa je onda odlučila da nazove cvjećaru koja je dostavila cvijeće. Tada su joj rekli kako je njem muž došao i uplatio da svake godine na Valentinovo odnose cvijeće na adresu njegove supruge.

Zar ovo nije predivno?

(1204)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *