KOLIKO SU ZDRAVI VAŠI BUBREZI???

Svi organi u ljudskom organizmu pravilno usklađeni i povezani, pa sa samo jednim organom koji ne funkcioniše kako treba, stvara probleme i na drugim organima.

Bubrezi su jako važni u našem organizmu, jer su zaduženi za eliminaciju otpadnih materija iz organizma. Sada ćete saznati koji su to simptomi koji ukazuju na oštećenje funkcije bubrega, a koje vi često zanemarujete.

rak-bubrega-1-580x290

Bolovi u donjem dijelu leđa

Najčešći simptom koji se javlja kod oštećenja bubrega su bolovi u donjem dijelu leđa. Prvo se počne javljati na jednoj strani, pa se kasnije širi na obje.

Problemi s kožom

Akumulacija otpada u krvi maže davesti do isušenja, teškogsvrbeža osipa, ako bubrezi ne eliminiraju atpad iz krvi.
Ovo pita nje treba uzeti ozbiljna, jerje rani pokazatelj oštetenja bubrega. Možete koristiti razne priradne sastojke, OTC, recept i tematske tretmane za probleme kože, ali to ne riješi osnovni problem.
neuspjeh kisika
Jedna od funkcija najvažujih bubrega je za proizvodniu eritropaehna. To je presudno za proizvadnju crvenih krvnih stanica koje nose kisik. Nedastatak crvenih krvnih stanica može dovesti do nedostatka željeza anemije. Niska razina željeza može napravih osoba osjeća hladnoću negdje toplo to takoder može uzraokovati umor i kroničnu slabost.

(27)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *