NAJBOLJA VIJEST IKADA: Pronađene bobice koje uništavaju sve karcinome i to veoma brzo!

opčo

Karcinom u današnje vrijeme odnosi sve veći broj života i postao je vodeći razlog smrtnosti. Ljudi se uglavnom ne uspiju izliječiti, naročito ako je bolest uznapredovala.

Međutim, sada imamo lijepu vijest za vas, jer u budućnosti ćemo umati lijek protiv ove opake bolesti. Naime, pronađene su crvene bobice koje se nalaze u prašumi u Austaliji, a nakon istraživanja utvrđeno je kako su u stanju da unište čak 70 % malignih ćelija.

Pozitivna strana je i da ne postoje neželjene reakcije, kao i da je cijeli ovaj proces poprilično brz!

Doktor Glen Bojl je osnovao svoj tim naučnika, i oni su zajedno shvatili kako upravo ove bobice mogu da spase milione života širom planete.

Na Institutu za medicinska istraživanja koje je smješteno u Berghoferu , medicinski naučnici su izolovali dio iz crvene bobice koji djeluje na maligne ćelije i uništava ih, te saznali da ono ima veoma jako djelovanje naročito na karcinom glave, zatim dojke, prostate.

U bobicama se nalazi jedinjenje EBC-46, koje je nakon testiranja sa životinjama koje su oboljele od nekih vrta karcinoma, pokazalo da je uspješno djelovalo i uništilo maligne ćelije.

Ovo bitno jedinjenje nalazi se u sjemenkama.

(1510)

loading...

One thought on “NAJBOLJA VIJEST IKADA: Pronađene bobice koje uništavaju sve karcinome i to veoma brzo!

  1. Super vjest ali kako doci do tog lijeka tih bobica.Dal ce se to moci kupiti da kojima je to potrebno dodu do tog lijeka.Hvala na odgovoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *