Najluđi video ikada snimljen: Pogledajte ga i popravite sebi dan, jer se dugo nećete ovako nasmijati

s1-2-696x398

 Zahvaljujući internetu danas su nam dostupni raznorazni smiješni video klipovi koje možemo pogledati u bilo koje doba dana. Osim toga, dobro je i što možemo vidjeti i videe snimljene po cijelom svijetu.

Ipak, možemo se složiti da i na našim prostorima snimljeno je nekoliko genijalnih videa, koji će vas nasmijati do suza, a sada ćete vidjeti neke od njih:

Solinski pir je snimljen za vrijeme 90-tih godina prošlog stoljeća, a uspio je nasmijati ljude širom svijeta. Na njemu možete vidjeti kako se mladoženja ubija od smijeha, dok njegov kum ne može da stoji na nogama, obzirom koliko je popio.

Traktor koji prevozi 25 metara drva oduševio je svijet. Najprije se pomisli kako se radi o jednoj prikolici sa drvima, ali zapravo traktor prevozi mnogo više. Dok gledate video pomislite kako nema kraja svim tim drvima. Siguno ćete se jako lijepo nasmijati dok budete gledali ovaj video.

Postoji još jedan video koji je mnogo nasmijao ljude, a u pitanju je djedica koji pokušava da objasni ljudima zbog čega je dobro uzimati travaricu. Pogledajte i ovaj video, jer nećete se pokajati!

https://www.youtube.com/watch?v=KTTGPLPILak

(4523)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *