NEVJEROVATNA LJUBAVNA PRIČA: Bili su u sretnom braku, punom ljubavi 60 godina, a kada mu je supruga umrla saznao je za njenu tajnu!

ee-696x398

Džimi Brilend i njegova supruga Bili, upoznali su se 1954. godine kada su odlučili i da se vjenčaju. Njihova ljubav je trajala punih 60 godina, imali su brak kakav svako samo poželjeti može, pun ljubavi, razumijevanja i sreće.

Bili je radila u jednoj školi kao učiteljica, a mnogi su je pamtili po čudnoj navici, odnosno voljela je posati cjeduljice šta sve treba uraditi taj dan, kako ne bi zaboravila.

Nažalost, napustila je svog voljenog muža u 83. godini, zbog čega se Džimi osjećao potpuno slomljeno, izgubio je nešto najvrijednije na ovom svijetu, izgubio je svoju suprugu od koje se nije odvajao cijeli život, i kojoj je ustvari posveto svoj život.

Dva dana kasnije, pronašao je jedan papirić na kojem je ona napisala poruku za njega, prije nego je umrla i ostavila ga.

desdes

Možete misliti kako je ovo djelovalo na njega. Poruka je rastužila i rasplakala sve koji su saznali za nju, ali on je vjerovatno plakao danima.

Koliko često možemo primjetiti ovakvu ljubav!?

(2649)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *