NEVJEROVATNA PRIČA – flert koji traje 3 godine a još se nisu upoznali !

NEVJEROVATNA PRIČA – flert koji traje 3 godine a još se nisu upoznali !

Ovo je priča za sve one koji kukju da mu treba vremena  da vam odgovori na poruku. Jednostavno nemojte prenagliti! 21-godišnja Michelle i 22-godišnji Josh su živi   dokaz da ne trebate neprestano komunicirati da biste ljubav održali na životu. Njih su se dvoje upoznali na Tinderu  još  2014. godine i još uvijek nisu prestali komunicirati. Doduše, još uvijek nisu  ni stvari odveli na neki viši nivo .

Nakon što su počeli sa dopisivanjem, Michelle je na Joshovu poruku ‘Hey’ odgovorila nakon puna 2 mjeseca kasnije i ispričavši da joj je iscurila baterija na mobitelu. Josh je odmah okrenuo na šalu,ali je interesantno  da je interes za dopisivanjem nastavio postojati sve ove godine  iako je i njoj i njemu redovno bilo potrebno mnogo vremena da pošalju odgovor na posljednju poruku. I tako je njih dvoje nastavilo jedno drugome  da šalju poruke svakih par mjeseci, zbijajući šale  posljednje 3 godine.

Zahvaljujući napretku moderne tehnologije koja se u posljednje vrijeme razvila , Josh je napokon poslao Michelle direktnu poruku te predložio joj i da razmijene svoje brojeve. Kako se dobre stvari događaju onima koji su strpljivo čekali, Tinder je zahvaljujući Joshovom postu koji je postao viralan odlučio dati nagradu za njihovo ‘strpljenje’  pa  ih iznenadio prijedlogom da imaju 24 sata da odaberu grad u koji žele otići na prvi dejt, a oni će se pobrinuti za sve ostale sitnice .

(19)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *