NIKO NE ZNA KAKVA MU JE SUDBINA: Razlog zbog kojeg ga je djevojka ostavile bilo je siromaštvo. Poslije 10 godina su se sreli..

Sada smo za vas pripremili predivnu priču u kojoj se radi o jednom mladiću koji je bio siromašan, ali se zaljubio u poprilično bogatu djevojku. 

Poslije nekoliko godina zabavljanja, mladić je odlučio da svojoj djevojci pomudi brak, na šta mu je ona odgovorila:

” Ono što ti zaradiš za čitav mjesec, ja uglavnom potrošim u jednom danu, i pored svega toga ti misliš da bih ja mogla da se udam za tebe ?”

Njene riječi su ga mnogo povrijedile, nije ni slutio da bi njegova djevojka mogla tako da reaguje. Ali, i pored svega toga on nije uspijevao da je zaboravi, nego ju je svakim danom volio sve više. Od tada je prošlo 10 godina, i sasvim slučajno su se sreli u gradu.

” Heej!” – rekla je

” Kako si!? Znaš, udata sam i nećeš zamisliti koliko iznosi mjesečna plata kod mog muža!! Možeš li zamisliti da ti svaki mjesec zarađuješ 15 000 dolara. Osim toga, moj muž je jako pametan.”

Riječi koje je izgovrila mnogo su ga povrijedile, zaboljele, jer ipak je ona bila žena koju je on mnogo volio. Nije prošlo malo  vremena, kada im se pridruži i njen muž.

” Kako ste , šefe!? Vidim da ste se već upoznali sa mojom suprugom?” – progovorio je njen muž.

oliuliul

(621)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *