Ovo je jedini ZDRAVI NAČIN pomoću kojeg možete ukloniti MASNO TKIVO SA STOMAKA!

Kada je u pitanju masno tkivo na stomaku bitno je da znate da postoje dvije vrste tih masnih naslaga, prva od njih jeste masnoća koja se nalazi pod kožom, a druga vrsta je visceralno masno tkivo odnosno to predstavlja aktivnu masnoću.

Masnoća pod kožom nalazi se na cijelom vašem tijelu, ali najviše je izražena na stomaku i bedrima, odnosno svim tijelovima tijela koji su malo deblji, a samim tim i labaviji.

Ono što je poprilično teško primjetiti jeste viscelarno masno tkivo, jer ono se nalazi u vašim organima, naročito u jetri i pankresu, međutim, nalazi se i oko crijeva.

Ukoliko dođe do povećanog stvaranje viscelarne masti onda mogu nastati smetnje u radu tih organa, te ako se poremeti rad jetre dolazi i do poremećaja hormona. Takvo stanje često može prouzrokovati otpornost organizma na inzulin, pri čemu ljudsko tijelo postaje idealno mjesto za nastanak šećerne bolesti ili dijabetesa.

Postoje i druga stanja koja se mogu pojaviti, a to su: povećanje holesterola u krvi, nastanak povišenog krvnog pritiska, te nastanak raznih bolesti kardiovaskularnog sistema.

Koji je najbolji način da riješiti ovaj problem!?

gvfrdtgv

 

r4ewr

refs

(482)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *