Preko ”Facebook-a” saznao da mu se supruga udala i za ljubavnika!

U Velsu se desila jako neobična stvar. Naime,muškarac je preko društvene mreže Facebook ugledao slike, na kojima se moglo vidjeti kako se njegova supruga udala za svog ljubavnika. Ona je postavila slike na kojima je bila ceremonija vjenčanja.

Lisa Everard je pokušala opravdati se i objasniti suprugu Elliotu Everardu da je pogrešno shvatio, odnosno da je ona bila djeveruša jednoj svojoj prijateljici. Obzirom da nije znao šta je istina,a šta ne, Elliot je otišao u opštinu da sazna pravu istinu.

Tada se uvjerio da je njegova supruga bigamista.

Lisa je prije braka sa Elliotom , bila već u dva braka, a sada je nakon četiri godine ponovo se udala i za svog ljubavnika.

Njen suprug je bio razočaran i želio je da joj se na neki način osveti, pa je uz pomoć advokata podnio tužbu i želi da mu plati oštetu za svu nanesenu bol. Sudija je mnogo kritikovao Lisu, te je zbog egoizma i učinjene prevare osuđena na 150 sati rada.

Ona sa Elliotom ima dvoje djece, a i iz predhodnog braka dvoje. Sada je napustila porodični dom Everard i otišla da živi sa vjenčanim ljubavnikom u socijalnom domu.

(627)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *