Ruski travar savjetuje kako da iskoristimo koru od nara kao lijek! ZAISTA KORISNI SAVJETI KOJI MOGU SVIMA DOBRO DOĆI!

Iako ste vjerovatno do sada uvijek bacali koru od nara, trebate znati da vam ona može jako pomoći kod liječenja raznih stanja, među kojima su i : dijareja, dizanterija, razna druga odobljenja izazvana stomačnim virusima, zatim upala slijepog crijeva, čir na želucu.

Nikada više ne bacajte je!! Najbolje je da osušite tu koru i ostavite je u svojoj kućnoj apoteci, kako biste mogli pripremati različite prirodne lijekove.

G. I . Glubokog je poznati ruski travar koji je uspio izliječiti sve gore navedena oboljenja, nakon što je počeo sa upotrebom kore od nara i to samo u trajanju od 5 sati. 

Da bi objavio svoj lijek javnosti, morao je 1996. godine  da provjeri djelotvornost svog lijeka u jednoj od najboljih medicinskih ustanova.

Napravite odvarak od suhe narove kore:

Prilikom pripreme ovog lijeka potrebno je da pomiješate prokuhanu vodu i suhu koru nara u omjeru 20:1. Zagrijte šolju u kojoj želite da napravite lijek , dodajte 10 gr suhih kora, pa preko njih prelijete 200 ml prokuhale vode.

Poklopite šolju nekom tasnicom i ostavite tako da odstoji 30 minuta. Kada počnete konzumirati lijek, kore ne morate vaditi niti bacati.

cfdcfd

 

cfdscfaesw

 

deswadqw

(284)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *