SA KIM ŽENE NAJČEŠĆE VARAJU – da li su to kolege , komšije ili vaši prijatelji ?

SA KIM ŽENE NAJČEŠĆE VARAJU – da li su to kolege , komšije ili vaši prijatelji ?

Iako mislite da su mreže zaslužne  za prevaru odmah ćemo vam reći da  zaboravite na Fejsbuk poznanike ili na kolege i prijatelje, jer ukoliko sumnjate da vas partner vara,odma znajte da  to najvjerovatnije čini upravo sa komšijom!
Tako je barem pokazalo istraživanje američkog ljubavnog sajta koje je provedeno među 8.000 članova. Sindrom tzv. “seksi komšinice” još jače pali muški pol, a evo šta je sve pokazalo istraživanje .

varanje

Skoro 1/3  žena priznalo je da su imale odličan seks sa muškarcima iz kraja ili sa prvim komšijom. Čak 60 %  tih veza bile su samo za jednu noć, 14 % žena je aferu održavalo samo par nedjelja, dok se samo kod 6%  odužila na godinu dana. Zanimljivo je i to da čak 62 %  žena mašta o seksu sa komšijom, dok prljave misli o seksi komšinici ima čak 70 % muškaraca.
Naime  stručnjaci tvrde  da nema razloga za brigu. I žene i muškarci fantaziraju o nekome ko zapravo nije njihov partner jer svakoga  novine uzbuđuju,kao i seksualne fantazije koje mogu da održe vatru u krevetu sve dok se ne krene u njenu realizaciju.

(125)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *