SE*S DIJETA UNIŠTAVA KILOGRAME: Sa partnerom istopite sve masne naslaga sa svog tijela!

Prema izjavama istraživača se*k dijeta čini pravo čudo. Iako nismo svi isti, i kod svake osobe neće ova dijeta isto djelovati, oni kažu da samo se trebamo potruditi i u našoj ljubavi gubiti kilograme.

Nekada se zapitamo da li zaista za vrijeme se*sa možemo da izgubimo toliko energije, kao da obavljamo neku fizičku aktivnost i da na osnovu toga možemo da izgubimo mnogo kilograma!?

Nakon mnogobrojnih istraživanja utvrđeno je da kod zdravih mladih žena koje su seksualno aktivne dođe do trošenja 3,6 kalorija i to u roku jedne minute.

To znači da se troši oko 50% energije, koja se inače izgubi za vrijeme izvođenja nekih drugih vježbi. Međutim, nekada veza sa određenim partnerom može da uništi vašu vitku liniju.

Ako vaš partner nema zdrave navike, ne vježba, a vi da biste bili duže vremena sa njim izbjegavate da idete idalje na fitnes, u teretanu. Pored stvega toga jedete koliko i on, ne razmišljajući koliko kalorija ima ta  hrane, te da li je zdrava. Sve to može da dovede do nagomilavanja masnih naslaga.

ztr

(119)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *