SLIKA OD LAKA ZA NOKTE KOJA ĆE VAM OSVJETLITI PROSTOR I UČINITI GA VEĆIM !

SLIKA OD LAKA ZA NOKTE KOJA ĆE VAM OSVJETLITI PROSTOR I UČINITI GA VEĆIM !

Koristeći neki jeftin lak za nokte možete napraviti neobične apstraktne slike, posebne  po tome što obojeni dijelovi imaju jarke boje te izdignutu teksturu. Izgledat će kao prava dekoracija prikladna za svaku prostoriju.

Potrebno vam je :

Prazno slikarsko platno
Višebojni jeftini lakovi za nokte
Bijela boja za premaz platna i četkica (opcija)
Novine za zaštitu stola od farbanja

slila od laka

NAČIN PRAVLJENJA:

Korak 1:
Za početak premažite slikarsko platno sa bijelom bojom da bi se popunila tekstura platna po kojoj ćete šarati. Nakon toga pustite da se platno osuši.
Korak 2:
Stavite platno preko raširenih starih novina da se ne bi prljao sto i pripremite bočice laka. Krenite sa sipanjem laka na novine blizu ivice platna da biste ujednačili curenje laka kad pređete na platno. Onda  sipajte lak preko platna, slikajući na taj način debelim i tankim linijama, ili prskajući pomoću tačkice, prema želji i trenutnoj inspiraciji.

Savjet: koristite istovremeno najviše 2 boje, onda  ostavite da se suši 30 minuta prije nego što nanesete novi sloj sa druge 2 boje. Lak za nokte ima fantastičan metalni odsjaj a slike koje napravite mogu da budu prava atrakcija  potrebno je samo da budete strpljivi  dok čekate da se osuši prethodni sloj. Krajnji rezultat je veoma interesantna i unikatna  slika čija izrada ne košta puno.

(59)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *