STVARNOST JE NEŠTO ŠTO MOŽETE NE SAMO BIRATI NEGO NA TO I UTICATI – savjeti kako da vratite voljene osobe!

STVARNOST JE NEŠTO ŠTO MOŽETE NE SAMO BIRATI NEGO NA TO I UTICATI – savjeti kako da vratite voljene osobe!

Ukoliko ste izgubili voljenu osobu i želite da vam se ona opet vrati u zagrljaj sve što treba je da se usmjerite na dva važna koncepta transurfinga (metode)  – unutrašnju i spoljašnju namjeru. Naša unutrašnja namjera je usmjerena na naše osjećaje vlastitog značenja koji pokušavamo da potvrdimo i ona kao takva nije dovoljna za ostvarenje krajnjeg cilja.

Ukoliko djelujete  samo unutrašnjom namjerom, to će se ssamo svesti na uvjeravanje druge strane i organizovanje raznih akcija kako bi obnovili ljubavni odnos. Ako u tome i uspijete , stvari neće biti kao što su bile prije.
Pravi korak  krije u moćnoj spoljašnjoj namjeri koja nastaje kad se duša i razum usklade .
Unutrašnja namjera vašeg partnera je takođe usmjerena na zadovoljavanje osjećaja vlastitog značenja i zato  da biste vratili voljenu osobu, morate se odreći svoje unutrašnje namjere.
Voljenu osobu možete vratiti samo spoljašnjom namjerom, a vaša unutrašnja namjera pretvorit će se u spoljašnju kada se vaše djelovanje usmjeri na zadovoljenje potrebe partnera. Time ćete ne samo usrećiti partnera nego i dobiti od njega ono što želite.
Morate znati da ćete nešto dobiti samo ako se odreknete  namjere da nešto dobijete,a zamijenite je namjerom da nešto date i dobit ćete ono čega ste se odrekli.

(29)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *