VIDEO zbog kojeg ćete ZAPLAKATI: Beba rođena prije vremena, da bi je otac koji umire mogao makar jednom držati

Mark Augler je 2012. godine bolova od plućne fibroze , te je nekoliko dana ležao na postelji i bori se kako bi barem jedanput mogao da drži u naručju svoju novorođenu djevojčicu.

Njegova supruga Diane je izjavila: ” Tih dana se mnogo patio, nije mogao nikako udisati zrak , a cijelom njegovom tijelu je bio potreban kisik. Jednostavno se gušio, ali nije htio da se preda. ”

Ona i njen muž Mark prije su se dogovorili , da ukoliko se njegovo zdravstveno stanje pogorša , urade prijevremeni porođaj. Kada su doktori izjavili da muu je stalo još nekoliko dana da živi, oni su se odlučili na taj postupak.

” Prvi koji je u rukama držao našu Savanah Augler bio je Mark. Ona je bila kod njega u naručju prvih 45 minuta nakon rođenja.” – kaže Diane.

Poslije nekoliko dana, pao je u komu, te prestao davati znakove da se bori za dalji život.

” Vidjela sam kako prestaje disati, a otkucaji srca su postajali jedva čujni. Cijelo vrijeme sam ga držala ruku , i tako je umro.” – izjavljuje uplakana supruga.

Od njegove smrte prošlo je 4 godine. Diane sa svojom dječicom danas normalno žive, jer znaju da je to jedino što je Mark ikada želio.

Pogledajte ovaj dirljivi video:

https://www.youtube.com/watch?v=XkEVugBhWTg

(447)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *