ŽENE ISTAKNITE SVOJE NOGE ALI NA PRAVI ELEGANTAN NAČIN !

ŽENE ISTAKNITE SVOJE NOGE ALI NA PRAVI ELEGANTAN NAČIN !

Ljeto je period kada više nosite kratku odjeću kako bi pokazali sovje zanosne noge. Ipak trebate znati da nije cilj samo navući na sebe nešto kratko , trebate to znati iskombinovati tak oda ne izgleda jeftino i vulgarno. Jedna od blogerki je odlučila sa nama podijeliti par korisnih savjeta.

Ovoga puta jedn blogerka odlučila nam je okazati onaj ”donji” dio! Pored toga što se muškarci vesele, morate priznati da ste i vi jedva dočekala obući kratke hlače,suknje i haljine .

istaknite noge

Noge možete istaknuti na više  načina, ali njoj je ovaj u varijanti kratkih hlača ipak najdraži. Kao što joj je netko davno rekao: ”Noge se trebaju pokazati, ali samo ako su održavane i tamne”. Ona na tonu još mora poraditi  a do tada pogledajte njenu kombinaciju kako da na tako elegantan način istaknete  noge . Mnogo je danas šorčica u obliku suknje koji su tako šik.

Na sebe je obukla uvijek tako elegantnu bijelu bluzu kratkih rukava sa plitkim V izrezom. Osim što je možete nositi na posao, idealna je za kombiniranje kako u jednostavnim dnevnim tako i u večernjim varijantama. Uz nju nosi kratke crne hlačice sa obrubom od čipke, a kao detalj, tu je torbica sa prugicama. Ljeto nije ljeto bez prugica!

(256)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *